050 551 53 12
WIJ LEVEREN TEVENS GROND, ZAND
EN GRIND AAN PARTICULIEREN

SLOOP EN DEMONTAGE

Bij nieuwbouw of verbouw komt het regelmatig voor dat er eerst gesloopt moet worden. Een deel van een pand of een geheel pand moet wijken. Soms moeten meerdere panden gesloopt worden als sprake is van meer grootschalige vernieuwing.

Slopen is vakwerk

Slopen vereist deskundigheid. Zeker als delen van een gebouw gespaard moeten blijven, is het slopen en demonteren vakwerk dat door specialisten uitgevoerd moet worden. Pikkert Sloopwerken bv heeft deze specialisten zelf in huis.

Planning: slopen als onderdeel van bouw

Bij het aannemen van het sloopwerk is ons in detail bekend welke nieuwbouw of verbouw gaat komen. Op basis van deze kennis maken we een sloop- en demontageplan. Daarbij is zorgvuldigheid, nauwkeurige planning en uiteraard kennis van sloop- en milieu-wetgeving altijd erg belangrijk. Ook aan de afvoer voor hergebruik en stort stellen we hoge eisen. Sloop en demontage vindt altijd in nauw overleg met u en het bouwteam plaats.

Laat het gehele bouwtraject inclusief sloop en demontage aan ons over. Daarmee zorgt u ervoor, dat sloop en bouw plaatsvinden zoals u dat voor ogen staat en vervolgens de nieuw- of verbouw volgens uw planning kan worden uitgevoerd.

Duurzaam en milieuvriendelijk

We zorgen ook voor een milieuvriendelijke en duurzame verwerking. Materialen worden zo veel mogelijk hergebruikt. Indien dat niet mogelijk is, voeren we de materialen gescheiden af en zorgen voor een goede en milieuvriendelijke verwerking. Zo sparen we het milieu en dragen we bij aan een duurzame samenleving.

U wilt meer weten ?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden van sloop en demontage?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via ons directe nummer 050 551 53 12.
U kunt ons uiteraard ook mailen. Klik hier voor ons contactformulier.

UW PARTNER IN PROJECTEN

Het kiezen van de juiste Partner is belangrijk voor het slagen van een project. Pikkert BV is zo’n partner. Waarom? Omdat wij met onze ervaring en deskundigheid veel te bieden hebben voor uw project. Wij zorgen voor continuïteit, ook als partner in uw project. Binnen Pikkert staan innovatie, creativiteit en perfectie centraal. Wij verleggen continu de grenzen van wat technisch mogelijk is.

DUURZAAMHEID

Het thema ‘duurzaamheid’ loopt als een groene draad door onze organisatie. In alles wat wij doen staat dit centraal. Voor ons is duurzaamheid dan ook geen trend, maar een noodzaak om de toekomst met u samen vorm te geven.

Kortom, met Pikkert BV als partner in projecten weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt.

ONZE EXPERTISE

Bij alle bouwprojecten komt onze expertise als sloopbedrijf goed van pas. Veiligheid van mensen en omgeving moet worden gegarandeerd, hierbij is de inzet van een vakkundig sloopbedrijf en het juiste materiaal van essentieel belang. Bij renovatie sloop is het belangrijk om trillingsvrij en stofarm te werken. Alle paden en vloeren worden volledig afgeschermd, ter bescherming van de werkplek en omgeving. Het materiaal, dat vrijkomt bij het slopen, kan worden verwerkt of hergebruikt tot nieuwe grondstoffen. 

Netwerk

Ons netwerk is groter dan alleen ons bedrijf en bevat veel vakmensen uit diverse bouwsectoren. Wij denken verder dan alleen slopen. Bent u afkomstig uit regio Groningen? Laat uw sloopwerk door ons verrichten. Ons complete sloopbedrijf staat klaar voor bedrijven uit Groningen en regio.

Neem daarom vandaag nog contact met ons op voor alle mogelijkheden!

VESTIGING

Hoendiep 297-1
9744 TA Groningen
Telefoon 050 551 53 12
info@pikkertgrondwerken.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag
van 07.00 tot 17.00 uur
Zaterdag en zondag gesloten
Week 31 t/m 33 (bouwvak) gesloten

NEEM CONTACT MET MIJ OP

NAAM

EMAIL

TELEFOON