050 551 53 12
WIJ LEVEREN TEVENS GROND, ZAND
EN GRIND AAN PARTICULIEREN

TRANSPORT

Pikkert Transport is een bedrijf, welke voorziet in alle mogelijkheden binnen de grond, weg- en waterbouw.
Graag denken we met de klant mee om alle mogelijkheden zo efficiënt mogelijk in te zetten.
Wij kunnen alle producten waaronder; zand, (tuin)grond, menggranulaat en andere grondstoffen zelf leveren. Wij werken uitsluitend met deskundig en ervaren personeel. Hierdoor kunt u verzekerd zijn van een flexibele partner, die snel kan reageren op de wensen van de klant.

Kraantransport van hoge tonnages

Het transporteren van kranen behoort tot een van onze specialiteiten. Het transporteren van grote of kleinere kranen (1000 kilo t/m 35 ton) is voor ons geen probleem. Ook zijn kranen bij ons te huur inclusief een ervaren machinist.

Containervervoer

Onze containers zijn voorzien van een haaksysteem. De transportmiddelen zijn voorzien van een kraan.

Grondstoffen kunnen ook ‘los’ gestort worden. Voor de particulier behoort levering middels een Big-bag ook tot de mogelijkheden.

Vloeistofdichte kiepers

Al onze kiepers zijn vloeistof dicht voor het vervoeren van bijvoorbeeld slib. Hiermee voorkomt u verlies van grondstoffen tijdens vervoer.

Onze specialiteiten;

U wilt meer weten ?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden van transport?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via ons directe nummer 050 551 53 12.
U kunt ons uiteraard ook mailen. Klik hier voor ons contactformulier.

UW PARTNER IN PROJECTEN

Het kiezen van de juiste Partner is belangrijk voor het slagen van een project. Pikkert BV is zo’n partner. Waarom? Omdat wij met onze ervaring en deskundigheid veel te bieden hebben voor uw project. Wij zorgen voor continuïteit, ook als partner in uw project. Binnen Pikkert staan innovatie, creativiteit en perfectie centraal. Wij verleggen continu de grenzen van wat technisch mogelijk is.

DUURZAAMHEID

Het thema ‘duurzaamheid’ loopt als een groene draad door onze organisatie. In alles wat wij doen staat dit centraal. Voor ons is duurzaamheid dan ook geen trend, maar een noodzaak om de toekomst met u samen vorm te geven.

Kortom, met Pikkert BV als partner in projecten weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt.

ONZE EXPERTISE

Bij alle bouwprojecten komt onze expertise als sloopbedrijf goed van pas. Veiligheid van mensen en omgeving moet worden gegarandeerd, hierbij is de inzet van een vakkundig sloopbedrijf en het juiste materiaal van essentieel belang. Bij renovatie sloop is het belangrijk om trillingsvrij en stofarm te werken. Alle paden en vloeren worden volledig afgeschermd, ter bescherming van de werkplek en omgeving. Het materiaal, dat vrijkomt bij het slopen, kan worden verwerkt of hergebruikt tot nieuwe grondstoffen. 

Netwerk

Ons netwerk is groter dan alleen ons bedrijf en bevat veel vakmensen uit diverse bouwsectoren. Wij denken verder dan alleen slopen. Bent u afkomstig uit regio Groningen? Laat uw sloopwerk door ons verrichten. Ons complete sloopbedrijf staat klaar voor bedrijven uit Groningen en regio.

Neem daarom vandaag nog contact met ons op voor alle mogelijkheden!

VESTIGING

Hoendiep 297-1
9744 TA Groningen
Telefoon 050 551 53 12
info@pikkertgrondwerken.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag
van 07.00 tot 17.00 uur
Zaterdag en zondag gesloten
Week 31 t/m 33 (bouwvak) gesloten

NEEM CONTACT MET MIJ OP

NAAM

EMAIL

TELEFOON